avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum aflu daca banii trimisi de mine ajung la detinut?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum aflu daca banii trimisi de mine ajung la detinut?

Buna ziua!
Cum as putea afla daca banii trimisi de mine ajung pe detinutul la care doresc sa trimit, sau daca altcineva poate folosi banii lui, prin santaj, de orice fel.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoyaho , utilizator 17:04, 1 Februarie 2017
Buna seara,
Banii intra in contul detinutului in mod sigur.
Tot el este si cel care poate dispune de ei in sensul efectuarii de cumparaturi.
Cine mananca sau foloseste produsele, asta doar detinutul poate sa stie!
Oare daca cineva are credentialele lui, poate efectua cumparaturi?
Nu.Numai persoana la care ati trimis bani poate beneficia de ei nimeni alcineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare bony bony de curand am primit o notificare de la cineva care a fost adus de alcineva sa lucreze pentru mine la societatea pe care o detineam. a cazut de pe schiela de ... (vezi toată discuția)
Card fraudat banca katypink katypink Buna ziua si va multumesc pentru citirea acestui mesaj.Am constatat cu stupoare aceasta saptamana fraudarea cardului meu [editat] Au fost efectuate ... (vezi toată discuția)
Cont bancar distinct al cabinetului de avocat, fata de cel personal al avocatului nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea aceasta nelamurire: exista vreo obligativitate in sarcina avocatulu ide a-si deschide un cont bancar distinct al cabinetului, sau el poate ... (vezi toată discuția)