avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stoc marfa vandut altei firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stoc marfa vandut altei firme

Un SRL vrea sa inchida punctul de lucru. Toata marfa vrea sa o dea unei I.I. pe baza de aviz si sa se emita facturi atunci cand se incaseaza o suma de bani. Ce trebuie sa inregistreze SRL-ul ? Dar I.I.-ul?
Cel mai recent răspuns: costicul , utilizator 21:13, 22 Ianuarie 2017
Nu puteti decat sa ii faceti factura de la inceput cand se vinde marfa de catre SRL, la I.I. se incarca cu toata marfa in gestiune pe baza de nir iar plata o poate face in mai multe rate. Sa specificati asta pe factura.
Nu pot sa o dau in custodie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta crischiaga crischiaga Cum se procedeaza in situatia cand am o factura de achizitie marfuri si trei gestiuni(puncte de lucru). Se poate imparti factura in 3 NIR-uri? (vezi toată discuția)
Chiosc presa neplatitor de tva Mariralu Mariralu Care sunt notele contabile pentru inregistrarea corecta a urmatoarelor documente : 1. Primesc aviz de insotire a marfii in aproape fiecare zi a lunii ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)