avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce înseamnă faptul că instanţa \"obligă O.C.P.I. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce înseamnă faptul că instanţa "obligă O.C.P.I. să elibereze actele în vederea eliberării Titlului de Proprietate"?

Vă rog mult să mă ajutaţi cu o clarificare la următoarea problemă. Am avut un proces pentru atribuirea unui titlu de proprietate în baza Legii 18/1991. Aveam procesul verbal de punere în posesie, dar s-a intarziat foarte mult, anui de zile, cu eliberarea Titlului de Proprietate. Am caştigat procesul, iar în hotărârea definitivă se spune: " Obligă Comisia Judeţeană de Fond Funciar... să elibereze T.P. pentru suprafaţa de 3 ha, teren identificat în cadrul raportului de expertiză , efectuat în cauză de expert (numele expertului) . Obligă O.C.P.I. să elibereze actele în vederea eliberării Titlului de Proprietate". Vă rog mult să-,mi spuneţi ce anume înseamnă această din urmă sintagmă, referitoare la OCPI :. "Obligă O.C.P.I. să elibereze actele în vederea eliberării Titlului de Proprietate". Ce acte trebuie să elibereze OCPI? Mulţumesc mult

Alte discuții în legătură

Teren retrocedat, probleme grave cu inregistrarea in planul cadastral doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Teren cu amplasare stabilită concret prin hotărâre judecătorească, încadrat de ocpi drept "teren fără localizare certă" doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare dragv dragv Detin o casa de locuit cu teren aferent, am proces verbal de punere in posesie de la Primarie dar nu si Titlu de proprietate. As vrea sa mai construiesc o ... (vezi toată discuția)