Vă rog mult să mă ajutaţi cu o clarificare la următoarea problemă. Am avut un proces pentru atribuirea unui titlu de proprietate în baza Legii 18/1991. Aveam procesul verbal de punere în posesie, dar s-a intarziat foarte mult, anui de zile, cu eliberarea Titlului de Proprietate. Am caştigat procesul, iar în hotărârea definitivă se spune: " Obligă Comisia Judeţeană de Fond Funciar... să elibereze T.P. pentru suprafaţa de 3 ha, teren identificat în cadrul raportului de expertiză , efectuat în cauză de expert (numele expertului) . Obligă O.C.P.I. să elibereze actele în vederea eliberării Titlului de Proprietate". Vă rog mult să-,mi spuneţi ce anume înseamnă această din urmă sintagmă, referitoare la OCPI :. "Obligă O.C.P.I. să elibereze actele în vederea eliberării Titlului de Proprietate". Ce acte trebuie să elibereze OCPI? Mulţumesc mult
Actiune in constatare
dragv
Detin o casa de locuit cu teren aferent, am proces verbal de punere in posesie de la Primarie dar nu si Titlu de proprietate. As vrea sa mai construiesc o ... (vezi toată discuția)