avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare firma de transport
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare firma de transport

Buna ziua. Numele meu este Liviu si indraznesc sa apelez la cunostintele dumneavoastra.
Mi-am propus sa achizitionez pe parcursul acestui an un cap tractor cu care sa "trag", sa prestez servicii pentru un transportator italian, pentru care lucrez in acest moment. Pentru inceput as lucra eu pe acel cap tractor, apoi intentionez sa angajez o persoana pentru a efectua acest tip de munca. Intentionez, de asemenea, sa am posibilitatea de a "angaja" persoane care sa presteze servicii pentru angajatori din afara tarii, spre exemplu, soferi preofesionisti.
Ma intereseaza ce trebuie sa fac, ce tip de firma ar trebui sa deschid, de ce am nevoie pentru a pune in functiune aceasta afacere?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Owner-operator in romania. e posibil? Nomadul Nomadul Buna seara! Asa cum o spune si titlul as dori sa aflu niste informatii referitoare la posibilitatea de a fi patron/sofer in Romania, Mai exact as dori in ... (vezi toată discuția)
Licenta transport amenda 19000 transroar transroar Buna ziua, am si eu o intrebare in legutara cu copia conforma. In luna 12.20.2019 am anulat o licenta de pe un cap tractor care imi presta servicii la mine pe ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru accident elena_foitos elena_foitos In data de 8.07 2015 conduceam o autoutilitara mercedes de 3,5 tone, proprietate a sotului sefei mele cu care este incheiat contract decomodat de inchiriere. ... (vezi toată discuția)