Buna ziua, am si eu o intrebare in legutara cu copia conforma.
In luna 12.20.2019 am anulat o licenta de pe un cap tractor care imi presta servicii la mine pe firma, conducatorul auto era si proprietarul capului tractor si la momentul de fata nu avea firma, si am fost deacord sa ii scot licenta de transport si angajat la mine pe firma. Odata terminata colaborarea noastra i=am facut lichidarea, am raportat online incetarea contractului de munca. Cand i-am cerut copia conforma a refuzat sa o inapoieze inapoi pe motiv ca nu o mai gaseste, ca mai apoi sa imi ajunga acasa o amenda de 19000 RON, pentru licenta anulata, raportarea online si contract de inchiriere.
La momentul opriri ARR, soferul(proprietarul capului tractor) a aratat copia conforma anulata de mine si contractul de munca.
Puteti depune o plangere penala pentru fals in inscrisuri si va puteti constitui parte civila pentru recuperarea prejudiciului ( amenda...),face dovada la ARR si ISCTR ca ati anulat licenta in cauza si acel lucrator nu mai lucreaza pentru dvs.
Consultati un avocat si depuneti plangere contraventionala impotriva amenzii, precum si plangere penala pe numele soferului.
App., controlul il face ISCTR-ul, nu ARR-ul.
Licența traseucar
Amina01
Buna ziua, avem o firma de transport persoane avem convenții cu muncitori de la diverse fabrici de 10 ani ,pana astăzi credeam ca suntem in regula cu toate ... (vezi toată discuția)