avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Licenta transport amenda 19000
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Licenta transport amenda 19000

Buna ziua, am si eu o intrebare in legutara cu copia conforma.
In luna 12.20.2019 am anulat o licenta de pe un cap tractor care imi presta servicii la mine pe firma, conducatorul auto era si proprietarul capului tractor si la momentul de fata nu avea firma, si am fost deacord sa ii scot licenta de transport si angajat la mine pe firma. Odata terminata colaborarea noastra i=am facut lichidarea, am raportat online incetarea contractului de munca. Cand i-am cerut copia conforma a refuzat sa o inapoieze inapoi pe motiv ca nu o mai gaseste, ca mai apoi sa imi ajunga acasa o amenda de 19000 RON, pentru licenta anulata, raportarea online si contract de inchiriere.

La momentul opriri ARR, soferul(proprietarul capului tractor) a aratat copia conforma anulata de mine si contractul de munca.

Ce pot face in situatia de fata?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:39, 14 Aprilie 2020
Puteti depune o plangere penala pentru fals in inscrisuri si va puteti constitui parte civila pentru recuperarea prejudiciului ( amenda...),face dovada la ARR si ISCTR ca ati anulat licenta in cauza si acel lucrator nu mai lucreaza pentru dvs.
Consultati un avocat si depuneti plangere contraventionala impotriva amenzii, precum si plangere penala pe numele soferului.
App., controlul il face ISCTR-ul, nu ARR-ul.
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licența traseucar Amina01 Amina01 Buna ziua, avem o firma de transport persoane avem convenții cu muncitori de la diverse fabrici de 10 ani ,pana astăzi credeam ca suntem in regula cu toate ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare? laura-jurist laura-jurist Buna ziua Ce ma sfatuti sa fac in urmatoarea situatie: societatea la care lucrez a inchiriat unei societati din bucuresti un camion, pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Cine acuza nu trebuie sa-si sustina acuzatia si pe inscrisuri /acte ? Klara77 Klara77 Buna ziua ! In cazul unei plangeri contraventionale , ptr un procesul verbal intocmit si la baza caruia sta doar afirmatia agentului de control , este ... (vezi toată discuția)