avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... in ajutorul batranilor, parintilor nostri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

in ajutorul batranilor, parintilor nostri

Buna ziua.Ma numesc Maria , am 46 de ani si locuiesc in Navodari.parintii mei au 70 de ani si locuiesc la 63 de km distanta de mine undeva la tara.sunt bolnavi si nu se mai pot ingriji singuri .dar sa mai aibe si grija de gospodarie?mai ales pe timp de iarna si vara?intrebarea mea este..stiu ca exista o lege care permite rudelor batranilor neajutorati sa aibe grija de batranei si totodata sa primeasca salriu de la stat,insa nu cunosc detalii despre lege si nici nu stiu la ce institutie ma pot adresa in legatura cu aceasta problema .ma gandesc ca poate imi va trebui chiar o calificare de asistent ceva...imi poate da cineva un sfat?nu am sufletul sa imi las parintii fara ajutor si sa ii vad cum ii bag eu singura in mormant pt ca nu le sunt alaturi.as putea sa le fiu alaturi daca imi las serviciul...dar apoi fara bani ar fi greu.Doamne ajuta la toata lumea iar Dumnezeu sa ne fereasca de rau
Cel mai recent răspuns: ContSters348308 , utilizator 21:45, 6 Februarie 2017
:(..nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedreptate ! SSsimonaa SSsimonaa Buna ziua, Am o vecina foarte bolnava suferinda de pareza si dementa.Femeia aceasta a avut grija de mine cand eram mica si acum nu pot suporta ceea ce i se ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batrana obligatorie? stea12345 stea12345 Buna ziua, Mama mea a facut un atac cerebral acum cateva zile si a fost externata astazi. Pana acum a stat singura, s-a ingrijit singura si a mai fost ... (vezi toată discuția)
Batran abandonat maria sandu maria sandu Buna ziua, Acum un an si jumatate am cumparat un mic apartament intr-o casa nationalizata si intr-o camera locuia un batran. Batranul locuise acolo multi ... (vezi toată discuția)