avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa de timbru pentru contestatie la act administrativ ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa de timbru pentru contestatie la act administrativ fiscal

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti la urmatoarea intrebare pentru ca nu am gasit nicaieri specificat :

Se plateste taxa de timbru pentru contestatie la act administrativ fiscal? Cat este valoarea ei?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune si proprii constan constan Buna ziua! Sunt reclamant intr-un dosar de partaj si va rog sa ma lamuriti in anumite privinte. ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Sunt administratorul unei Asociatii de Proprietari si am primit o somatie insotita de un titlu executoriu. Mentionez ca aceasta a venit dupa o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto vs adm financiara Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Am platit in decembrie 2010 taxa auto in valoare de 2750 ron. Dupa decizia din aprilie 2011 a Curtii Europene de Justitie am decis sa cer rambursarea acestei ... (vezi toată discuția)