avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare parte firma!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare parte firma!

Detin un SRL din anul 2008 impreuna cu fratele meu. Vreau sa cedez partea mea acestuia. Ce trebuie facut si ce acte imi sunt necesare??
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionita elena , utilizator 20:58, 7 Septembrie 2009
ionita elena a scris:

Vreau sa cedez partea mea acestuia. Ce trebuie facut si ce acte imi sunt necesare??

[ link extern ]
timi a scris:

ionita elena a scris:

Vreau sa cedez partea mea acestuia. Ce trebuie facut si ce acte imi sunt necesare??

[ link extern ]

=D>Perfect!
Va multumesc! :*

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat si administrator srl-cesionare parti sociale Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator intr-un SRL si as vrea sa cedez partile mele sociale . Am doua variante: sa le cedez celuilalt asociat ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl simao simao Buna ziua, Sunt asociat (50%) si adminsitrator al unui SRL. Doresc sa cedez toate partile mele sociale unui tert si de asemenea sa renunt la calitatea de ... (vezi toată discuția)
Excluderi de la ajutorul de incalzire 2013-2014 io-cluj io-cluj 1. Detin 1/2 cota parte dintr-un apartament locuit de fratele meu impreuna cu familia sa, fratele detine cealalta 1/2. Locuiesc singur intr-o alta localitate, ... (vezi toată discuția)