avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Excluderi de la ajutorul de incalzire 2013-2014
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Excluderi de la ajutorul de incalzire 2013-2014

1. Detin 1/2 cota parte dintr-un apartament locuit de fratele meu impreuna cu familia sa, fratele detine cealalta 1/2. Locuiesc singur intr-o alta localitate, in apartamentul fratelui meu si a sotiei acestuia. Evident, nu ne platim chirie reciproc, noi intre noi fratii. Eu am flotant la adresa la care locuiesc. Credeti ca ma calific la ajutor de incalzire in conditiile descrise mai sus?

2. In formularele de cerere trebuie mentionat daca exista asigurare. Este un criteriu exclusiv?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:55, 15 Octombrie 2013
Formularele pentru anul acesta nu au aparut inca.

Declaratia este completata de catre proprietari (deci ambii), dar veniturile numai ale persoanelor care locuiesc efectiv in apartament, persoane care sunt considerate la cotele de intretinere.
formularele 2013-2014

[ link extern ]
Multumim!

Atentie, ca noutate, de anul acesta incepand:
- procentele pentru familii sunt diferite fata de persoanele singure, in favoarea ultimelor.
- se acorda si ajutoare pentru cei care, in lipsa energiei termice sau a gazelor, se incalzesc electric.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire yulyghe yulyghe Buna ziua In situatia in care apartamentul este pe numele meu iar in el locuieste mama mea cu fiul meu, ar avea dreptul la acest ajutor? Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc în ploiești la bloc și doresc să îmi ... Samir84 Samir84 Bună ziua! Locuiesc în Ploiești la bloc și doresc să îmi montez centrală la apartament(având separație de gaze și fiind racordat la separația de ... (vezi toată discuția)