avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum adopt fetita fiicei mele
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum adopt fetita fiicei mele

Este posibil sa adopt pe fata ficei mele , adica nepoata mea , mama ei fiind minora , necasatorita , nepoata mea fiind in certificat nerecunoscuta de tatal ei biologic ? Mentionez ca nepotica locuieste la mine , fica mea respectiv mama fetitei locuieste cu prietenul ei , din motive personale vreau ca nepoata mea sa fie adoptata de mine , eu am crescut o , fata mea nu are minte este implicata in anturaje dubioase si de aceea nu consider ca trebuie sa creasca la mama ei . Astept raspunsul dumneavoastra va miltumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 23 Ianuarie 2017
E posibil, studiati legea adoptiilor si mergeti la dgaspc pt consiliere si asistare pe perioada procesului.
Cererea de adoptie se depune la instanta, judecatoria de care apartineti.
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

drepturi parentale .buna ziua! in urma unei relații, mătușa mea a avut o fetita, ... cristina1975 cristina1975 Buna ziua! In urma unei relații, mătușa mea a avut o fetita, dar la scurt timp după s-a despărțit de tatăl fetitei, iar după un an s-a căsătorit cu ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie - adoptie nepot tanase67 tanase67 fica mea are varsta de 18ani si 4 luni .De curand am aflat ca este insarcinata in 5 luni clar nu se mai poate face nimic,va rog sa-mi spuneti daca pot sa-i ... (vezi toată discuția)
Aș vrea să adopt copiii actualei soții. care este procedura, ținând cont de faptul că în certificatele de naștere au liniuță în dreptul tatălui? Raducu_Ion Raducu_Ion Vă salut! Vă cer o părere juridică pe această cale pentru o situație particulară cu care mă confrunt. Sunt căsătorit legal cu actuala soție de ... (vezi toată discuția)