avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Succesiune in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Succesiune in instanta

Buna ziua,
Din cauza neintelegerilor intre mama si fratii mei, succesiunea dupa tatal meu se dezbate in instanta. Mama este cea care a deschis procesul. Au trecut cinci de judecata si am ajuns din nou la fond,in tot acest timp s-au facut expertize si s-au cheltuit multi bani. As dori sa-mi spune-ti in cazul in care mama decedeaza inaite de finalul procesului, ce se intampla? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:56, 24 Ianuarie 2017
Daca mostenitorii se inteleg atunci pot opri procesul si pot face ambele succesiuni la notariat.
Nu exista cale de intelegere ,de aceea s-a ajuns in aceasta situatie. In cazul decesului mamei se intrerupe procesul?
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2017
amavrancea, utilizator
Prin mostenitori m-am referit la cei care raman dupa decesul mamei.
Va multumesc pentru raspunsuri dar nu am inteles ce se intampla cu acest proces,continua sau se incheie prin decesul reclamantului?
La decesul reclamantului se suspenda procesul pana la introducerea in cauza a mostenitorilor. Cum reclamantul se judeca tocmai cu mostenitorii atunci se poate lua in considerare renuntarea la proces. Dureaza de 5 ani procesul, fratii nu au angajat avocat care sa ii consilieze?

Alte discuții în legătură

Introducere in cauza a mostenitorilor reclamantei amavrancea amavrancea Buna ziua, Din cauza neintelegerilor intre mostenitori mama ne-a chemat pe noi copiii in instanta pentru dezbaterea succesiunii dupa tatal nostru. Dupa cinci ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire ca odrasla feminina din prima casatorie AlmaTanase AlmaTanase Buna ziua, Am sunat deja un avocat si am fost informata ca, fie casatorita sau nu, drepturile mele asupra apartamentului bun comun, cumparat in timpul ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul în care a decedat pârâta dintr-un proces cu obiectul pretenții, intentat abuziv de „șefii” unei asociații de proprietari ? flory_mr flory_mr Cum se procedează în cazul în care a decedat pârâta dintr-un proces cu obiectul Pretenții, intentat abuziv de „șefii” unei Asociații de Proprietari ... (vezi toată discuția)