Buna ziua,
Din cauza neintelegerilor intre mostenitori mama ne-a chemat pe noi copiii in instanta pentru dezbaterea succesiunii dupa tatal nostru. Dupa cinci ani de proces ne-am intors la fond pentru rejudecare dar a decedat mama. O sora a facut cerere de introducere in cauza a mostenitorilor ,care suntem tot noi copiii. Instanta a retinut dosarul pe rol din cauza unei expertize cadastrale efectuata si care a relevat o suprafata de teren reala dubla fata de cea existenta in actele de proprietate. Am primit o citatie la proces in calitate de parat-parat si mi se cere sa imi precizez pozitia procesuala fata de cererea depusa de sora mea, de introducere in cauza a mostenitorilor reclamantei defuncte. Ce trebuie sa fac in acest caz? Depun vreo hartie la instanta sau pur si simplu la prima sedinta imi precizez pozitia verbal?
Buna ziua,
Am fost la prima sedinta de judecata dupa cererea de introducere in cauza a mostenitorilor reclamantei si instanta ne-a pus in vedere sa depunem o cerere prin care sa ne precizam pozitia procesuala avand in vedere faptul ca nu putem fi toti parati sau toti reclamanti in acest proces . Ni s-a sugerat de catre instanta ca fiecare dintre noi in cererea sa,sa reclame pe unul sau pe toti ceilalti. V-as ruga daca ati putea sa-mi spune-ti cum ar trebui sa fac aceasta cerere.
Succesiune
fradpatrascu
Buna ziua,
in urma decesului soacrei am deschis actiune de succesiune in instanta, pentru ca la notariat nu am reusit din cauza starii precare de sanatate a ... (vezi toată discuția)
Invocare exceptii
leusan
1)-cand se invoca exceptii intr-o cauza este obligatoriu si motivarea lor in fat instantei sau numai pe baza probelor administrate sa se ceara respingerea ... (vezi toată discuția)