avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa timbru de mediu

Bună ziua,
În martie 2016 am cumpărat o mașină pentru care am plătit timbru de mediu în sumă de 350 euro. Care este procedura pentru a-mi putea recupera acești bani?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ianasi claudia , utilizator 12:45, 23 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de poluare louisa louisa Buna seara, Am o masina adusa din Germania ce nu a mai circulat in Romania si pentru care am achitat suma de 4600 lei reprezentand taxa pentru emisii ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu getagoghie getagoghie BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU CUM POT SA PRIMESC BANII INAPOI DE LA TAXA DE MEDIU PLATITA IN IULIE 2016. FUNCTIONARII ANAF MI-AU SPUS CA NUMAI PE BAZA DE ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)