Buna ziua,intrebarea mea este:cum imi pot recupera avizele psihologice si medicale,care mentionez ca sunt plătite de mine si NU de firma angajatoare,patronul refuza sa mi le înapoieze motivand ca trebuie sa aiba o dovada ca am lucrat legal la el.i am explicat ca poate pastra copii,insa nu a fost de acord,Ce pot face?cui sa ma adresez?mi se pare o bătaie de joc pe banii mei..Multumesc anticipat.
Totusi o sa incerc la ITM,am fost la unitatea medicală la care am efectuat controalele,au refuzat sa imi elibereze alte hărtii,au zis ca trebuie sa platec din nou,nu inteleg
Daca va schimbati locul de munca, atunci la schimbarea locului de muncă în altă unitate, lucrătorului i se vor înmâna, la solicitare, copii ale dosarului său medical şi ale fişei de identificare a factorilor de risc profesional, pentru a fi predate structurii de medicina muncii a unităţii respective.
Am inteles,mi se pare corect,eu am solicitat insa am fost refuzat si jignit pe deasupra,in România asta i sport national,practicat de majoritatea patronilor,nu suntem văzuti ca muncitori suntem "cerșetori de servici"asa mi s a spus,insa eu nu vreau sa stau cu mâinile în sân,as vrea sa reclam undeva,sa se i a masuri.