avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sindicat

Buna ziua,suntem un grup de muncitori sindicalisti care vor schimbarea liderului de sindicat.Am cerut insistent demisia lui.pentru ca nu ne reprezinta dar el refuza.Care e procedura?. Va multumim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 23 Ianuarie 2017
Convocarea unei adunari generale in cadrul careia sa solicitati schimbarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare presedinte asociatie de proprietari andrey23ken andrey23ken Buna ziua, Am nevoie de ajutor in privinta schimbarii actualului presedinte. Complex rezidential Bucuresti Actualul Presedinte este pus de catre ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari fara presedinte Cristina Crisan Cristina Crisan Buna ziua, Intrebarea mea este,ce se intampla daca intr-o adunare generala presedintele si-a dat demisia si nimeni din cei prezenti nu au dorit sa i-a aceasta ... (vezi toată discuția)
Sindicat azeret azeret In unitatea noastra urmeaza sa se organizeze alegeri pentru presedinte, prim-vicepresedinte si vicepresedinti. Membri sindicali ar vrea sa aleaga persoanele ... (vezi toată discuția)