avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot dovedi ca tatal meu este un pericol?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot dovedi ca tatal meu este un pericol?

totul a inceput in 2013-2014,el din cauza stresului nu se mai odihnea,noptile nu le dormea,rare ori mai putea sa adoarma cateva ore, a fost la control iar pastilele au fost date pe numelei bunicii(mamei lui) astfel intervenea politia si i se suspenda carnetu. a luat o perioada de cateva zile saptamani apoi a refuzat tratamentul pe scuza ca il omoara pastilele alea, asa au inceput si certurile intre el si mama mea,nu mai dormeau impreuna.
in aprilie 2016 la 1-2 noaptea a facut o criza, patea cu pumnii si picioarele in usa la maica-mea si sora-mea (18 ani,in ultimul an de liceu) ca ce i-a pus in mancare,ca ii face vraji,ca il otraveste ,amenintand-o ca o omoara, speriate au sunat la politie,anand foarte multi prieteni in politie li s-a luat declaratie si atat, ele plecand la rude de frica sa stea cu el in casa.
au urmat multe amenintari,el certandu-se cu toate rudele din partea mamei,zicand ca ei sunt mafia,ca impreuna vor sa il distruga pe el. Dupa 2 saptamani de stat prin rude am reusint intr-un final sa le aduc inapoi in casa, cu conditia sa nu se mai bage deloc in seama sa nu mai manance impreuna. Scena se mai intampla de inca 3 ori , o data incercand sa o stranga pe mama de gat, a doua oara o alearga prin curte cu bata,si a 3-a oara fugind pe geam ca drugul de la usa nu mai tinea. Am fost la avocat,am depus plangere la parchet ,dar nu s-a rezovat nimic,el avand foarte multi prieteni in politie. Acum ne-a cautat politia ca sa ne retragem plangerile ca astfel primim amenzi,iar daca nu sa punem martori.( vecinilor le este frica de el si nu vor sa se puna) . Inca nu am reusit sa ajung la politie pentru ca sunt studenta in alt oras si in acelasi timp lucrez ca sa o intretin si pe mama. fiind la tara nu are unde sa se angajeze ,si pana sa inceapa totul a stat cu tatal meu el avand utilaje,facand mancare,si chiar si la reparatii ,deci nu are venit. Acum se zvoneste ca el vrea sa mute toate utilajele pe numele mamei lui ba chiar sa le si vanda ca noi sa nu apucam nimic. este posibil asa ceva? Mama vrea sa plece la sora mea in alt oras sa se angajeze,dar ii e frica ca daca pleaca nu o sa mai aibe drept la casa. Ce putem face? politia a fost si martora odata cand zicea ca mama se uita la emisiunea'ochii din umbra' si filmele indienee doar ca sa invete sa ii faca lui fermece si sa il otraveasca. Cum putem dovedii ca el chiar are nevoie de un consul psiholog?
Mama poate solicita divortul si partajul bunurilor dobandite in timpul casatoriei .Scandalurile se reclama de fiecare data la politie . Plangerea poate fi facuta doar de o persoana din familie, iar ceilalti membri ai familiei pot fi martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare khaterine khaterine Hei , ajutati'ma si pe mine va rog cu o problema , Va rog daca puteti sa raspunde'ti serios ar fi frumos din partea dumneavoastra . Problema este ca mama ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! ma numesc bianca si am decis sa imi scriu putin ... Bogdan447 Bogdan447 Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu putin din povestea mea (grea) cu tatal meu . Tata are 41 de ani ..este casatorit cu mama de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Părinte violent ! buna seara ! ma numesc bianca si am decis ... Bianca0927 Bianca0927 Părinte violent ! Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu putin din povestea mea (grea) cu tatal meu . Tata are 41 de ani ... (vezi toată discuția)