avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu putin ...

Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu putin din povestea mea (grea) cu tatal meu .
Tata are 41 de ani ..este casatorit cu mama de aproximativ 19 ani , mama are 37 de ani , iar impreuna au 4 copii , eu de 20 de ani , sora mea de 13 ani , fratele mijlociu de 11 ani si cel mic de 7 ani .
Impreuna ducem un trai destul de complicat din cauza tatalui nostru pentru ca este foarte gelos pe mama ...face scandal ..o agreseaza (verbal si fizic ) , o obliga sa intretina relatii sexuale cu el (daca mama refuza primeste o bataie zdravana ) am avut o tentatie de a merge la politie insa mamei ii este frica de el sa faca un asemenea pas ..ne spune ca este complicat pentru ca au rate la banci , casa e pe numele tatalui , dar si mama este trecuta in acte nefiind o casa moștenită. Ce e mai "grav " as putea spune este ca intr-un fel ... Din cauza geloziei lui fata de mama , ne face rau si noua ...adica pe scurt cand lucreaza schimbul 3 "schimbul de noapte " incuie usa casei si doarme cu cheia in buzunar , adica practic ne incuie in casa ..
Mamei mele ii este frica de el ...dar are si frica de a ne pierde pe noi neavând unde sa locuiasca in afara de casa care este pe numele lui . Va rog sa ma ajutati cu un sfat ...care sa ne scape de aceste lucruri urate si sa traim si noi fara frica pe care o avem din vina lui pentru ca atunci cand vine de la munca nu ii pasa ca fratii mei dorm ca au scoala "maine " el tipa si face scandal ..si da mai are tangente si cu bautura ..si cu aparatele din cazino...
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:03, 6 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs lucrați? Mama are rude în viața (părinți, frati, surori etc.)?
Am lucrat intr-un depozit de lactate unde era frig si am avut mici probleme din cauza frigului asa ca am fost nevoita sa imi dau demisia de 2 luni nu mai lucrez sunt in cautare de un loc de munca , da ..mama are parintii in viata ...si fratii si surorile pentru ca ei sunt mai multi .
Am stat o saptamana la bunicii mei , mama l-a parasit pe tata pentru o saptamana , pana cand bunicul nu a mai fost de acord cu sederea noastra acolo asa ca neavand unde sa ne ducem ..mama a hotarat sa ne intoarcem la tata ...

raluk0207 a scris:

Dvs lucrați? Mama are rude în viața (părinți, frati, surori etc.)?

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați sa va găsiți un alt loc de munca, și dacă venitul va permite, sa plecați cu mama și fratii și să vă luați ceva în chirie.
Sau, încercați la fratii/surorile mamei.
Între timp, mama sa discute cu un avocat despre divorț și partaj. Ratele la banca nu au legătură cu divorțul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinte violent ! buna seara ! ma numesc bianca si am decis ... Bianca0927 Bianca0927 Părinte violent ! Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu putin din povestea mea (grea) cu tatal meu . Tata are 41 de ani ... (vezi toată discuția)
Tata "alcoolic, violent, gelos" AlexandruValentin AlexandruValentin Am si eu o intrebare de natura familiara, referitoare la tatal meu. Pe mine ma cheama Alexandru si am aproape 18 ani. Maicamea este casatorita de 16 ani cu ... (vezi toată discuția)
Fratele meu minor locuiește cu tatăl lui (alcoolic) în condiții improprii și nu este îngrijit. ce pot face pentru a-l salva de acolo? ManiaCs213 ManiaCs213 Buna Ziua!Am un frate dupa mama pe care vreau sa-l salvez de la tatal lui. Mama sa despartit de tatal lui deoarece este alcoolic.In urma cu 10 ani am plecat ... (vezi toată discuția)