avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,

As vrea sa intreb daca in acest moment exista o instiintare de executare impotriva mea( in urma unui imprumut cu act notarial) si nu am nimic pe numele meu ( bunuri ,proprietati,salariu) ce se poate intampla pentru a fi recuperat imprumutul??

Multumesc.

O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:44, 24 Ianuarie 2017
Daca in acest moment nu aveti bunuri pe numele dvs. si nici venituri,nu are ce executa, dar la primele venituri sau bunuri veti fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru imposibilitatea de a mai platii ratele elyhu elyhu Buna ziua, Anul trecut am fost in imposibilitatea de a mai plati un credit in valoare de 5000 de euro (ramasi) facut la o banca. Cat timp am avut serviciu ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)