avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie sustinere familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie sustinere familie

Buna ziua, as dori sa stiu daca beneficiez de acest ajutor de la stat avand un copil de 2 ani, sotul nu lucreaza iar eu am venit de 400 lei pensie invaliditate si ind de handicap 272 plus alocatia copilului de 84 lei. Stiu de la subventie caldura ca alocatiile nu se trec si nici venitul personal de la ind de handicap. Aici se trec toate veniturile integral? Sotul trebuie sa i-a adev ca nu are venit sau cerere pe propria raspundere? Ancheta chiar se face acasa ca sincer avem un apartament al parintilor in care locuim, modest ca fiecare un termopan, usi noi, parhet adica nu suntem chiar in conditii inumane. Si am mai citit ca copilul trebuie sa frecventeze scoala, se poate da si la prescolari? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:51, 25 Ianuarie 2017
Conditii si acte necesare pentru obtinerea alocatiei pentru sustinerea familiei
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog daca ma poate lamuri cineva asupra unor detalii de asa-zisa incorectitudine in declaratie voldvold voldvold Cu stima! Va rog, daca ma puteti lamuri asupra a ceea ce urmeaza sa fac cu privire la o asa - zisa declaratie incorecta asupra veniturilor realizate de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, care este venitul pe anul 2016, al alocatiei ptr. copil( ptr.completat declaratia de avere) (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate + indemnizatie ccc florin2007 florin2007 Soția este persoana cu dizabilitate in grad de handicap Accentuat permanent încadrată în baza legii 448/.2006. Iar în baza legi de pensi.263/2010 ... (vezi toată discuția)