Sunt student in strainatate si poate pare o intrebare cam rupta de lume. Totusi, ma gandesc serios ca in viitor sa sustin examenul de admitere in INM. Am gasit pe site-ul lor majoritatea informstiilor (tematica, etapele de concurs, samd.), dar nu am gasit nimic despre costurile care o sa le am in eventualitatea in care sunt admis. Poate cineva sa ma ajute cu o informatie in acest sens?
La fel cred ca m-ar ajuta o informatie despre etapa a doua a examenului, partea de analiza si prezentare a unei spete. Pentru proba asta nu am gasit subiectele. M-ar interesa sa stiu cum se pregatesc pentru proba asta cei ce sunt admisi cu brio (sau aproape). Ce carti folosesc? Si daca se practica meditatiile? (Intreb pentru ca negasind subiectele nu imi dau seama cat de grea este proba)
Va multumesc pentru timpul acordat. Daca aveti sfaturi le accept cu drag.
Admitere inm 2012
mmady
M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura
Romanov
am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta.
sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)