avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... auditorii de justitie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

auditorii de justitie

dupa ce se incheie probele scrise la INM stiu ca se sustine inca o proba de limba straina pt candidatii declarati respinsi la concurs pt a fi auditori de justitie. daca sunt delarati admisi in postutrile respective, care e stagiul lor de pregatire profesionala? cum sunt repartizati profesional? rog cine stie mai multe detalii despre acest subiect sa raspunda!
Cel mai recent răspuns: me-alina , utilizator 07:20, 14 Mai 2009
Buna, nu stiu, nu cred ca este asa. Daca stam sa ne gandim sunt cam 2500 sau chiar mai multi candidati, probabil ca cei care iau peste 7 la proba scrisa si nu prind unul dintre locurile de auditori sa fie examinati pt a ramane in cadrul personalului auxiliar.
iulyian a scris:

Buna, nu stiu, nu cred ca este asa. Daca stam sa ne gandim sunt cam 2500 sau chiar mai multi candidati, probabil ca cei care iau peste 7 la proba scrisa si nu prind unul dintre locurile de auditori sa fie examinati pt a ramane in cadrul personalului auxiliar.

pentru personalul auxiliar exista un examen separat. asa stiu eu...
anul trecut cel putin, cei care au picat examenul nu au mai sustinut niciun test de limba straina
me-alina a scris:

dupa ce se incheie probele scrise la INM stiu ca se sustine inca o proba de limba straina pt candidatii declarati respinsi la concurs pt a fi auditori de justitie. daca sunt delarati admisi in postutrile respective, care e stagiul lor de pregatire profesionala? cum sunt repartizati profesional? rog cine stie mai multe detalii despre acest subiect sa raspunda!

SCUZATI-MA, TREBUIA SA PRECIZEZ DINAINTE: EXAMENUL DE LB STRAINA PT ADMITEREA AUDITORILOR DE JUSTITIE ESTE FACULTATIV, ADICA PT DORITORI (CANDIDATI IN ACESTA SITUATIE FIIND RESPINSII PROBELOR TEORETICE DE LA INM)! M-AR FI INTERESAT SA FI STIUT MAI MULTE DESPRE ACESTA CATEGORIE DE PERSONAL AUXILIAR DIN JUSTITIE! DATORITA "POPULARITATII" REDUSE A SUBIECTULUI IN CAUZA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limba straina la imm 2012 0000000000000 0000000000000 Stie cineva daca este sigur ca se va da o proba de limba straina la examenul de admitere INM in 2012? Stiu ca si prin 2008 erau astfel de zvonuri si pana la ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Schimbarea modului de admitere in magistratura avocat33 avocat33 Buna ziua,as dori sa deschidem un subiect vis a vis de admiterea in magistratura,mai exact ce s-ar putea schimba in privinta examenelor de admitere ,cat si ... (vezi toată discuția)