avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Imobil cumparat in 1999 cu nr. cadastral - trebuie ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Imobil cumparat in 1999 cu nr. cadastral - trebuie refacuta intabulare si cadastru?

Buna ziua,

Detin un imobil cumparat in 1999. In contract este specificat un numar cadastral al imobilului dar eu nu detin un act care sa dovedeasca intabularea si nici cadastrul.
Acel numar mai este valabil? Sau trebuie refacuta intreaga documentatie cadastrala si intabularea?

Pe ultima pagina, dupa incheierea de autentificare de la notar apare un paragraf care spune "Prezentul drept s-a intabulat in CF colectiva si CF individualanr... cu incheierea nr.... " - semnat si stampilat de conducatorul CF

Multumesc,
Dan.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2017
manead, utilizator
Cel mai recent răspuns: manead , utilizator 16:41, 22 Mai 2017
Buna ziua,
Aceeasi dilema ca a dumneavoastra o am si eu, cu deosebirea ca posed o "schita" cu aplasamentul blocului si un asa-zis "releveu".
Intre timp ati primit vreun raspuns?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2017
traian_ungureanu, utilizator
Buna ziua,
Da, intre timp am vandut imobilul.
Daca pe CVC este stipulat nr cadastral atunci exista.
Trebuie insa refacuta documentatia cadastrala datorita unor noi reglementari.
In cazul meu am refacut releveul si intreaga documentatie cadastrala
Buna ziua,
Va multumesc frumos pentru raspuns!
O mica intrebare: aceasta refacere a documentatiei cadastrale inseamna ca trebuie sa apelez la serviciile unei firme care se ocupa de astfel de lucruri, ca si cand nu as fi avut niciodata cadastrul?
Toate cele bune!
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2017
traian_ungureanu, utilizator
Da.
Vine, masoara si reface tot.
Mie mi-a trebuit si schita originala de la Romconfort. Tot cel cu cadastru s-a ocupat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare apartament cu cadastru mai vechi cyan cyan Detin un apartament pentru care a fost facut cadastru in anul 2003 dar nu a fost intabulat la vremea respectiva. Se poate face intabularea cu cadastrul vechi ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament albundy albundy Buna ziua, Am o mare rugaminte, parintii mei locuiesc vor sa imi doneze un apartamentsituat in Timisoara. Pentru aceasta s-au adresat unui notar din Severin. ... (vezi toată discuția)
Proiect autorizatie de constructie vs cadastru vera58 vera58 Buna ziua. am depus documentatia pentru A.C, in urma cu doua saptamani. Am primit adresa in care mi se cer incheierea la cadastru, modificarea proiectului dupa ... (vezi toată discuția)