avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit bancar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit bancar

Am un credit si un card de cumparaturi la BT. Cand m-am prezentat sa platesc rata la credit , operatorul bancii a bagat banii pe contul cardului ca urmare am ramas cu 2 luni restanta. Am chitantele cum ca am platit la timp.
Se poate modifica in baza lor de date sa nu mai apar cu restante?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:51, 25 Ianuarie 2017
Nu ati intrebat banca daca pot muta banii dintr-un cont in altul?
Cand ne-am dat seama pe ce cont s-au bagat banii au trecut 60 zile.Ca urmare am intrat in biroul de credit ca restanta. Pot sa fac sesizare la banca cu chitantele depunerii pt a ma scoate din biroul de credit?
Bineinteles ca puteti contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ... catalinciprian catalinciprian Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ce am ajuns acasă am aflat ca este o vrăjeală dar cei de la banca nu mi.au explicat asa ... (vezi toată discuția)
Top factoring nik111 nik111 In 2012 am luat un card de cumparaturi de la CITI BANK ratele se plateau la oficiul postal din oras ,cam dupa un an sau doi cit a fost banca in tara sa ... (vezi toată discuția)