avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectarea hotararii judecatoresti

Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,detin un imobil iar mama mea are drept de abitatie asupra unei camere,am initiat o actiune in instanta pt anularea accelui drept de abitatie ,dar mi-a fost respinsa ,acum mama a venit cu executorul judecatoresc sa intre in casa ,ea afirmind ca nu ii permit eu accesul in locuinta,total neadevart,intrebarea este eu cu copilul si bunica care o am in grija unde vom locui,mama este violenta ,se crede stapina pe toata casa,ce pot face in accest sens ,?va rog din suflet ajutti-ma
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:29, 25 Ianuarie 2017
Daca are contract de abitatie trebuie sa respectati acest contract, cu atat mai mult cu cat ati pierdut actiunea de anulare,dansa are drept de abitatie doar ptr.camera ptr,care este incheiat contr.de abitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de folosinta sau abitatie? paula38 paula38 Buna ziua,in urma cu 10 ani ,bunica mi-a vandut un imobil cu clauza de intretinere,dar in contract este mentionat faptul ca mama are dreptul de a locui intr-o ... (vezi toată discuția)
Drept de abitatie paula38 paula38 Buna ziua,problema este urmatoarea,in urma cu 10 ani am cumprt un imobil de la bunici ,iar in c-v exista un drept de abitatie pt o camera in favoarea ... (vezi toată discuția)
Nuda proprietate, probleme mari cu uzufructuarul paula38 paula38 Buna ziua ,problema este urmatoarea ,in anul 2005 bunicii mi-au vandut o casa ,cu clauza de intretinere,si un drept de abitatie pt o camera pt mama mea,in urma ... (vezi toată discuția)