avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nuda proprietate, probleme mari cu uzufructuarul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nuda proprietate, probleme mari cu uzufructuarul

Buna ziua ,problema este urmatoarea ,in anul 2005 bunicii mi-au vandut o casa ,cu clauza de intretinere,si un drept de abitatie pt o camera pt mama mea,in urma neintelegerilor cu mama am deschis un proces cerad anularea accelui drept de abitatie,am pierdut procesul,problema este urmatoarea eu copilul si bunica pe care o am in grija in varsta de 88 ani ,unde ne ducem ,in acceasi casa nu se poate locui,mama a incercat sa ne omoare ,este violenta pe fondul consumului de alcool,am un frate bolnav psihic pe care la pus sa ma bata,politia nu face nimic,acum suntem plecati din accea casa de frica ,dar nu mai pot sta cu chirie cu un copil de 12 ani si o bunica in grija ,ce se poate face legal ,politia spune ca nu poate interveni in casa ,sau sa ne pazeasca ,am ajuns la capatul puterilor,copilul a clacat nu mai putem ,cum este posibil sa cumperi o casa si sa ajungi pe drumuri ,pe bunica nu imi permit financiar sa o duc la un azil ,va rog din suflet AJUTATI-MA ,vreau sa imi cresc copilul in liniste ,intr-o casa,nu mai am bani sa cumpar altceva,ce solutii legale exista ,este IMPOSIBIL sa locuiesc in casa cu mama ,politia ne-a spus sa o internam ,dar refuza ,nu ii este mila nici macar de mama ei.,de nimeni.AJUTATI-ma va rog din suflet.
Cel mai recent răspuns: paula38 , utilizator 13:33, 31 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
cui pot sa ma adresez pt internare nevoluntara ,in alt mod am incercat sa discut dar refuza,iar ea nu este inscrisa la nici un medic de familie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare, paula38 paula38 Buna ziua ,situatia mea este urmatoarea,in urma cu 10 ani bunicii mi-au vandut un imobil cu clauza de intretinere,intre timp bunicul a murit ,in contract este ... (vezi toată discuția)
Drept de abitatie paula38 paula38 Buna ziua,problema este urmatoarea,in urma cu 10 ani am cumprt un imobil de la bunici ,iar in c-v exista un drept de abitatie pt o camera in favoarea ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti paula38 paula38 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,detin un imobil iar mama mea are drept de abitatie asupra unei camere,am initiat o actiune in instanta pt anularea ... (vezi toată discuția)