Buna ziua ,problema este urmatoarea ,in anul 2005 bunicii mi-au vandut o casa ,cu clauza de intretinere,si un drept de abitatie pt o camera pt mama mea,in urma neintelegerilor cu mama am deschis un proces cerad anularea accelui drept de abitatie,am pierdut procesul,problema este urmatoarea eu copilul si bunica pe care o am in grija in varsta de 88 ani ,unde ne ducem ,in acceasi casa nu se poate locui,mama a incercat sa ne omoare ,este violenta pe fondul consumului de alcool,am un frate bolnav psihic pe care la pus sa ma bata,politia nu face nimic,acum suntem plecati din accea casa de frica ,dar nu mai pot sta cu chirie cu un copil de 12 ani si o bunica in grija ,ce se poate face legal ,politia spune ca nu poate interveni in casa ,sau sa ne pazeasca ,am ajuns la capatul puterilor,copilul a clacat nu mai putem ,cum este posibil sa cumperi o casa si sa ajungi pe drumuri ,pe bunica nu imi permit financiar sa o duc la un azil ,va rog din suflet AJUTATI-MA ,vreau sa imi cresc copilul in liniste ,intr-o casa,nu mai am bani sa cumpar altceva,ce solutii legale exista ,este IMPOSIBIL sa locuiesc in casa cu mama ,politia ne-a spus sa o internam ,dar refuza ,nu ii este mila nici macar de mama ei.,de nimeni.AJUTATI-ma va rog din suflet.
Drept de abitatie
paula38
Buna ziua,problema este urmatoarea,in urma cu 10 ani am cumprt un imobil de la bunici ,iar in c-v exista un drept de abitatie pt o camera in favoarea ... (vezi toată discuția)