avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura decont ??
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura decont ??

Buna ziua, am o rugaminte sa ma ajutati cu cateva informatii.
Am luat o factura (materiale de constructii) pe o firma si am platit-o cu cardul unei alte firme.. cum pot repara greseala? Am citit ca ar trebui firma care a platit, sa emita o factura decont, dar nu am inteles exact cum se face acest lucru si cum inregistrez in contabilitate.
Multumesc anticipat pt. ajutor.

Alte discuții în legătură

Reparatii auto decontate de asigurari cata8 cata8 Am si eu o problema. Am o reparatie auto a unei masini a firmei in urma unui accident decontata de catre firma de asigurari. La noi a ajuns o copie a facturii ... (vezi toată discuția)
Contestatie la raportul de inspectie fiscala mdcc mdcc Va rog sa ma ajutati,am avut un control de la ANAF care nu s-a efectuat asa cum trebuie,mai exact mi-au fost prestate niste servicii de catre o firma,care mi-a ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a platii cu card dkv orosfoian orosfoian Buna ziua , Va rog , indrumati-ma pentru a afla cum sa inregistrez in contabilitate platile efectuate in strainatate ( combustibil , taxa drum etc. ) cu ... (vezi toată discuția)