avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Capela mortuara - fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Capela mortuara - fonduri europene

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca exista fonduri europene pentru constructia unei capele mortuare in mediul urban?
Poate fi realizata de catre o firma (srl..) sau doar de catre biserica / primarie?
Cel mai recent răspuns: tgm , utilizator 23:32, 2 Martie 2017
Nu stiu, daca exista fonduri europene pt construirea capelei, dar stiu, ca poate fi construita de o firma, sau chiar de comunitate, nu are legatura cu biserica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare casa mortuara camellia27 camellia27 Buna ziua, in cazul in care se doreste functionarea unei capele mortuare (intr-o cladire deja existenta - un depozit) intre case de locuit dintr-un cartier de ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt. camin studentesc islagall islagall As dori sa stiu pt inceput daca exista posibilitatea de a accesa foduri europene nerambursabile pt construirea unui camin studentesc privat in conditile in ... (vezi toată discuția)
Capelă mortuară PV2010 PV2010 Există lege specială pt. locația și constrirea capelelor mortuare ? Mă interesează dacă capela mortuară se poate construi pe teren intravilan sau numai ... (vezi toată discuția)