Buna ziua,
Tatal meu a luat in urma cu 8 ani un credit de nevoi personale fara giranti si garantii cu dobanda variabila in valoare de 5000 lei si un card de cumparaturi de 2000 de lei pe 5 ani.
A platit 2 ani dupa care si-a pierdut serviciul si nu a mai putut plati. Recent O firma de recuperari ne-a facut vizite acasa, am incercat sa-i evitam dar intr-un final tatal meu a vorbit cu acel reprezentant care i-a propus sa plateasca suma datorata care acum este de 18.000 :O in termen de 10 ani cu o rata de 140 lei pe luna. Din cate am inteles pe cardul de cumparaturi are multe penalitati.
E oare legal asa ceva? daca nu poate plati ce se intampla ii cresc penalitatile pana la pensie? Nu cumva trebuia prescris acest credit?
Restante la banca
alinck35
Buna Ziua
vreau sa va spun ca in ani 2005,2006,am luat credite de la trei banci,credide de nevoi personale,fara giranti fara garanti,am deschis o mica ... (vezi toată discuția)
Credite bancare
VanAlexander
Buna ziua, numele meu este Alexandru ,am 22 de ani si sunt din Petrosani,acum 2 ani am facut o descoperire de card pe vremea cand lucram de 25 de milioane ... (vezi toată discuția)