avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acord postari facebook
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acord postari facebook

Buna ziua, in cazul unui divort nepronuntat inca , unul dintre parinti are dreptul sa posteze pe facebook fotografii cu copii minori fara acordul celuilalt parinte?. Exista vreun cadru legal pt a lua masuri?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:35, 26 Ianuarie 2017
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nevoie de acordul celuilalt parinte. Parinti sunt in aceeasi masura amandoi.. Unul posteaza pe facebook poze, celalalt nu, niciunul nu poate fi obligat- ala care posteaza sa nu posteze si nici cel car enu posteaza, sa posteze. E remiza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sincer ati vazut multe filme cu legislatia de peste ocean,in sistemul nostru de drept nu sunt reglementate astfel de subtilitati.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt poze care ii dauneaza copilului, defaimatoare, umilitoare, ii lezeaza deminitatea?
Daca raspundeti cu Nu la aceste intrebari, atunci trebuie sa va adaptati: nu puteti controla toate aspectele vietii copilului dvs.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de motivatie. Daca nu va place ce face, mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postarea fotografiilor (in care apar copii) pe facebook MihaiDamas MihaiDamas Pe Facebook sunt postate o multime de fotografii ale copiilor care frecventeaza gradinita, scoala, sub diverse forme: jocuri, serbari, reclama gradinitei, ... (vezi toată discuția)
E necesar acordul ambilor părinți pentru postarea de poze cu minorul, în grup, pe facebook? alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua.Detaliez următoarea situatie:parinti divortat cu un copil minor aflat în custodie comuna.Unul dintre părinți a fost cu copilul si niste prieteni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am următoare situație . părinți divortati, copil ... alegbob alegbob Buna ziua ! Am următoare situație . Părinți divortati, copil minor in vârsta de 3 ani . Concubina tatălui postează pe facebook poze cu copilul , pe ... (vezi toată discuția)