avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz concediere gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz concediere gravida

Lucrez la Spitalul militar Bv, si sunt gravida in 18 saptamani.I-am anuntat din septembrie ca sunt gravida. Momentan sunt in concediu medical si ei mi-au trimis preaviz de concediere in care scrie ca se disponibilizeaza un post( pe baza art.65 alin1 Codul muncii) si se da concurs si cine ia nota mica pleaca. Ei nici nu aveau dreptul sa-mi trimita preaviz cat sunt in concediu medical dar ce ma intereseaza, pot sa ma dea afara daca nu ma prezint la examen. Dar daca ma prezint? Dar daca merg la munca dupa examen.Ca ei mi-au bagat sub nas o ordonanta de protectia maternitatii in care se poate da afara salariata gravida dar din alte motive decat cele de sanatate. MAi e valabila legea 25 din 5 martie 2004 saui Codul muncii actualizat e valabil?Dupa codul muncii nu ar putea sa ma dea afara.Dupa ordonanta ar putea.Asa cred eu.

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere gravida abalascau abalascau Lucrez la unitate de stat(dar nu se desfinteaza doar isi mai restrange din personal si sunt salariat civil), si sunt gravida in 18 saptamani.I-am anuntat in ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere salariata gravida bvr bvr Dragi colegi de forum, As dori sa supun atentiei dvs urmatorul caz: Salariata unei firme primeste preaviz de concediere articolul 65 alin. dupa cateva zile ... (vezi toată discuția)
Aflata in concediu pentru cresterea copilului si insarcinata voi fi totusi concediata pe motivul desfintarii postului stresarel stresarel In data de 25 August 2010 copilul meu a facut 2 ani data cu care ar fi trebuit sa-mi reancep activitatea, in acest sens am trimis catre angajator o cerere de ... (vezi toată discuția)