avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitatea cererii de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitatea cererii de odihna

Buna ziua,

Pentru probarea efectuarii concediului de odihna in cazul unui angajat, este necesar strict intocmirea unei cereri de concediu de odihna fizice, semnate de angajat si aprobate de angajator pentru a proba efectuarea acestuia?
Sau este posibil ca aceasta sa poata fi probata si printr-o solicitare trimisa electronic de angajat (mesaj email spre exemplu) impreuna cu raspunsul tot electronic al managerului angajatului prin care managerul aproba solicitarea respectiva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 26 Ianuarie 2017
Ambele situatii mentionate de dvs pot face dovada solicitarii si aprobarii efectuarii concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fax - proba in instanta? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am avut o discutie cu cineva in care eu am spus ca in instanta mail-ul poate fi acceptat ca proba pe cand faxul nu. Plec de la ideea ca la mail se poate ... (vezi toată discuția)
Preaviz larissa123 larissa123 Sunt in perioada de preaviz si am optat pt concediu de odihna in ultimele zile ale acestuia, am fost anuntata cu 2 zile inainte de intrarea in concediu ca ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru recuperare acte de la angajator corinaiulia corinaiulia Buna ziua, In urma demisie am solicitat printr-un email oficial angajatorului sa-mi elibereze actele pentru atestarea activitatii mele : fisa de ... (vezi toată discuția)