avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Delapidare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Delapidare

Buna ziua!
Va scriu, ptr.un sfat, o idee...habar nu am ce se va intampla, dar cred ca ati fi de mare ajutor ptr un raspuns, la ceea ce voi posta mai jos.Deci:Administratora blocului meu, din surse sigure, adica prin angajarea unui expert contabil, s-a constatat ca a delapidat blocul.Din 2006 pana in 2007 cat a putut sa verifice, contabila actele, se pare ca, "golul",este cu aproximatie de 400 milioane lei vechi.Nici in 2008-2009, situatia nu este roza.Datoriile cate furnizori, sunt si ele pe lista, in sensul ca nu sunt platite unele facturi.Administratora a vandut apartam.in bloc si si-a cumparat in alta parte casa, ea nu a lucrat cu un contract la bloc, membri comitetului se datusera intr-o parte de la a o verifica, deci.....in situatia asta ce se poate intampla.....Eu una nu vreau sa platesc ceea ce se pare ca am mai platit odata cu varf si indesat,deoarece ni sa adus la cunostinta de expertul contabil ca un exp.o factura de la gaz sa zicem care era de 8500 ron, ea ne-o afisa fiind ca de 1050 ron.Deci am platit, inzecit.Ce pot face eu in situatia asta?daca nu vreau sa mai platesc datoriile din urma???


Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:58, 12 Septembrie 2009
Ce-am spus eu si ...la ce raspunde @ynocentta?:O Poate cineva sa ma lamureasca?
Elga,te lamuresc tot eu.Am expus unul dintre moduriule de comportare ale reprezentantilor asiociatiilor de proprietari,vis-a-vis
de vom construi viloaie administratorilor si presedintilor pusi pe rele...

Oare cine o fi postat mesajul la 10 sept 2009 ,h 06;27?
Mesajul meu din 10 sept se referea la faptul ca nici administratori, nici cenzori nu depun acea garantie pentru ca nu le convine sa-si blocheze sume uneori imense intr-un cont, altul decat al lor...si ca aceasta lipsa poate fi suplinita de un control lunar, trimestrial, in cadrul asociatiilor. Chestia cu "viloaiele" vine ca o completare a mesajului principal, nu constituie in sine o problema care sa ne intereseze aici, la acest topic.
.......................
Iar chestia cu optica si perspectiva pe care n-as avea-o "de loc", admit ca dincolo de orizontul vizibil cu ochii mei, doar pot face speculatii, pot avea intuitii.....atat. Optica si perspectiva o au persoanele inzestrate cu geniu dintre care unele chiar se plimba saltaret printre mesajele noastre, culegand floricele de ici, de colo....;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator delapideaza 100000 ron tamsin09 tamsin09 Buna ziua. Administratorul blocului in care locuiesc nu a platit facturile la utilitati ([EDITAT] etc) de cateva luni de zile. Am aflat asta abia ieri cand a ... (vezi toată discuția)
Lipsa bani asociatie de proprietari Georgeta2016 Georgeta2016 Buna ziua, ieri am aflat de la cenzor ca exista o gaura=lipsa de 19000 lei adica 190000000 milioane vechi in gestiunea asociatiei de proprietari si ea exista ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind raspundere frauda administrator tezeu15 tezeu15 Buna ziua , sper sa pot expune corect corect si pe inteles nelamurirea mea: In anul 2010, un locatar din blocul in care locuiesc, locatar al carei sotii era ... (vezi toată discuția)