avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Speta: Concesiune > investitie > modificare HCL > ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Speta: Concesiune > investitie > modificare HCL > Neacordare Autorizatii

Buna ziua,

Va retin atentia cu o speta:
In anul 2010 am concesionat un imobil de la Primarie in care am investit o suma in conditiile legale existente la acea data (inclusiv HCL).
Noul Primar a mai introdus un nou articol in HCL referitor la adaugarea unor noi conditii impuse societatilor pentru acordarea avizului de functionare.
Acum refuza sau intarzie sa-mi acorde avizul de functionare pe motiv ca nu am actele necesare corespunzatoare noii modificari HCL. Si pe acelea intarzie sa mi le emita cautand sa-mi vicieze activitatea si eventual sa inchid afacerea.
manetionez ca Primaria este parte a contractului de concesiune iar, o comisie de control din partea acestei institutii a concluzionat (Dupa data cronologica a introducerii unor noi conditii de functionare in HCL) ca-mi desfasor activitatea legal si ca nu sunt probleme.
Am deschis actiune in instanta obligand Primaria sa-mi elibereze aceste avize dar in cazul in care as pierde poate sa vina sa-mi puna lacatul pe usa pana la solutionarea litigiilor ceea ce mi-ar atrage pierderi dar, ce este mai important, m-ar pune in imposibilitatea desfasurarii activitatii deci si a unei obligatii din contractul de concesiune.
Ce ma sfatuiti sa fac? Obiectivul meu este sa-mi continui ani buni activitatea...

Alte discuții în legătură

Acte acord de functionare CristianD CristianD Pentru eliberarea acordului de fuctionare primaria imi cere cf recent , dar cu evidentierea camerei unde imi desfasor activitatea in acest cf. Am pfa acasa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie / acord de functionare societate comerciala emiasconet emiasconet Autorizatie / Acord de functionare societate comerciala Buna ziua, doresc sa deschid o activitate comerciala, cod CAEN 9329. Conform legii nu toate ... (vezi toată discuția)
Este legala concesionarea unui teren in litigiu? eugen82 eugen82 Speta este urmatoarea: Am chemat primaria (sectorul prin primar) in judecata pentru desfiintarea abuziva a unei constructii autorizate aflate pe domeniul ... (vezi toată discuția)