avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperare boxa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperare boxa bloc

Ce este de facut in situatia in care vreau sa refac cadastru in care sa introduc si boxa de la subsol dar vecinul care o tine ocupata abuziv n-mi permite accesul pt masuratori?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:31, 26 Ianuarie 2017
Boxa apare in actele de proprietate? De regula boxele fac parte din partile comune.
Fiecare apartament are boxa lui trecuta in acte de la predare fiecarui apart de catre constructor catre proprietar. In cazul meu apart fiind obtinut prin hotarire judec la partaj cinsd s-au facut actele nu sa trecut si boxa. Am obtinut modificarea hotaririi judec prin care am intrat in posesia boxei doar ca nu ma inteleg cu vecinu sa o elibereze.
Il puteti notifica printr-un executor judecatoresc sau il puteti da in judecata ptr tulburare de posesie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pivinita bloc florinio florinio Buna ziua , Am luat de curand un apartament la etajul 2 , proprietarul mi-a dat si cheile de la pivnita din subsolul blocului , adica o zona cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament cu boxă dar nu putem intra in posesie. ... col409 col409 Am cumpărat un apartament cu boxă dar nu putem intra in posesie. Nu se știe nimic despre boxă. Cum facem? Este o pătrățică desenată in planul releveu ... (vezi toată discuția)
Recuperare boxa bloc vali2901 vali2901 legat de boxa de la subsol am ramas fara ea deoarece vechii proprietari care au vindut vecinului de linga mine avind boxa alaturata le-a unit si a facut una ... (vezi toată discuția)