avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumpărat un apartament cu boxă dar nu putem intra ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumpărat un apartament cu boxă dar nu putem intra in posesie. ...

Am cumpărat un apartament cu boxă dar nu putem intra in posesie. Nu se știe nimic despre boxă. Cum facem? Este o pătrățică desenată in planul releveu al apartamentului. Atât. Fără nicio conexiune de identificare in planul subsolului. Fără nimic. 3,24 mp.
Fostul proprietar este un moștenitor care nu are nicio legătură cu apartamentul. Femeia a vândut apartamentul ca să obțină niște bani. Asociația de proprietari nu știe nimic.
Cum facem? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 10:45, 10 Decembrie 2024
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Trebuia sa continuati discutia unde ati inceput-o.
Daca fostul proprietar domnul in varsta nu a folosit-o este posibil sa fie folosita de altcineva care a avut nevoie.
Daca este unul din vecinii alaturati ai boxei cel care a folosit-o este posibil ca sa fi extins boxa lui si astfel sa dispara prin incorporare.

Cum sunt boxele la subsol?

Sunt delimitate asa de forma ca in Germania cu un fel de grilaj de lemn sau sunt camere cu pereti de beton ca unele din Romania?

Si la noi eu am facut reconstituirea intrucat dezvoltatorul lasase un neica nimeni in varsta care le spunea alegeti-va si dv o boxa si aia e...

Cand a vandut cineva primul apartament si cumparatorul a fost o persoana cu credit de la banca a venit anganatul bancii si o-a spus ca asta nu e boxa din contract si a pierdut clientul de voia sa ii cumpere apartamentul.
La fel si a doua oara peste inca 2 ani.
Apoi eu care aveam toate actele adica cadastru de la fiecare apartament am refacut si am comunicat celor care isi luasera aiurea boxele.
Eu nu puteam sa ii mut dar proprietarul putea sa ii reclame la politie pe baza actelelor dupa spusele mele.
Nu au avut ce face si au trecut fiecare la boxa din plan.

La dv vedeti daca respecta pozitia cardinala Sud Nord Est Vest si daca da atunvi si boxa respecta si stiti unde ar trebui sa fie usa.
Eu zic sa incepeti sa pumeti un afis pe usa si sa le vada toti locatarii.

Pana la data de ... daca ocupantul boxei corespunzatoare apartamentului nr. Nu va elibera boxa va fi actionat in judecata si. Se vor cere despagubiri si chirie pentru folosirea boxei.
Totodata faceti scris catre presedinte sa va raspunda.
Merve daca colaboreaza cu el la subsol si sa va spuna care ce boxa are.
La noi fuind bloc nou este subsol inalt cu inaltimea minima 2.55 cu usi metaljce de partament si au pe fiecare usa numerele acum.
Luati cu dv niste post it noi si lipiti pe fiecare boxa care stie presedintele a cui este.
Vedeti daca este vreo ordine in atribuirea boxelor.
Poate este la rand si va prindeti imediat.

Daca nu reusiti apelati la.un exevutor judecatoresc si va recuperati banii de la cel care a folosit-o.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Drept de utilizare boxa la bloc xcpaula xcpaula buna ziua. urmeaza sa cumpar o garsoniera la parter, fara balcon. blocul dispune de boxe la subsol, dar proprietarul nu are boxa in folosinta. vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament cu boxă la subsol. notarul a validat ... col409 col409 Am cumpărat un apartament cu boxă la subsol. Notarul a validat existența apartamentului și a boxei. Apartamentul există, dar boxa nu se poate ... (vezi toată discuția)