avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru familie

Suntem căsătoriți și avem un copil de 7 luni.Nu locuim in localitatea de domiciliu, stăm cu chirie în București.Soțul meu lucrează, dar are un contract part time de la angajator pentru că acesta vrea să reducă cheltuielile către stat(practic are trecut 600 lei pe contractul lui de muncă).Eu am fost la facultate, însă am abandonat în ultimul an, fără să îmi retrag diploma.Acum practic cred că mă incadrez la concediu de maternitate.Noi nu primim decât alocația pentru copil.Ce alte ajutoare am putea primi de la stat? Și având în vedere că suntem în București fără forme legale, unde ar trebui să depunem actele pentru aceste ajutoare, dacă ne încadrăm?

Alte discuții în legătură

Drepturi nou nascut mihaitzab mihaitzab buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: - nu sunt casatorita si locuiesc in concubinaj cu o persoana. Pe data ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare din partea parintelui strain pentru dosarul de alocatie? AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, Sunt casatorita cu un cetatean strain si amandoi locuim in Indonezia. In cateva luni voi naste, dar o voi face in Romania. * De ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pt. scolari nuran nuran Eu si fica mea stam in chirie si nu avem mutatie , iar fica mea nu mai beneficiaza de alocatia se stat de 1 an cum putem recupera alocatia pe un an? (vezi toată discuția)