avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat pt. scolari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat pt. scolari

Eu si fica mea stam in chirie si nu avem mutatie , iar fica mea nu mai beneficiaza de alocatia se stat de 1 an cum putem recupera alocatia pe un an?
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 00:22, 27 Septembrie 2009
In primul rand sa va faceti mutatie pe spatiul unde stati cu chirie. Si ma intreb....de ce nu ati actionat pana acum.
Este interesant de stiut care este varsta fetitei.
Pentru ca am un servici la care plec la ora 05.30 din casa si ma intorc la19.45 sau 21.00 iar fica mea este in clasa a 7 la scoala.eu lucrez la Autostrada Transilvania , si fica mea a zis sa intreb pentru ca e dreptul ei de la statul RO . Va multumesc.
Din ceea ce stiu eu , elevii primesc alocatia pe card.
Ar trebui sa va interesati in primul rand la scoala....
Alocatia de stat pentru copii este trimisa la oficiul postal de care apartineti. Ca sa puteti clarifica situatia dvs, trebuie sa va adresati la Directia de munca si protectie Sociala de pe str. Hambarului nr. 6, daca sunteti din Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev de liceucurs de zi- am implinit ,18 ani si intreb? mai primesc alocatie de stat? sau nu mai primesc ? la primaria sector 5,bucuresti nimeni nu stie nimic ! doderosandro doderosandro Va scriu in numele unui tanar care.este elev la Liceu cursuri de zi,in clasa a - XII - a ( Ultimul an ) In luna mai 2011 a implinit 18 ani. Desii urmeaza in ... (vezi toată discuția)
Divort almawap almawap sunt casatorit de un an si jumatate din care a rezultat o fetita. La 7 luni cand avea fetita, sotia s-a gandit ca trebuie neaparat sa plece in strainatate ... (vezi toată discuția)
O chestiune legata de liceu maestrulvlad maestrulvlad In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.In al doilea rand doresc sa va adresez o intrebare, poate unii dintre voi ma puteti ajuta.Am un ... (vezi toată discuția)