avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 604
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 604

Buna ziua. As dorii sa stiu daca trebuie sa depun Declaratia 604 in conditiile in care eu am contract cu Casa de sanatate si platesc din mana contributia CASS din martie 2015 neintrerupt.Plata o fac la administratia financiara de sector. Multumesc
Cel mai recent răspuns: relu65 , utilizator 10:17, 4 Februarie 2017
Va spun tot eu celor care va intereseaza subiectul.Am fost la administratie si m-am lamurit. Depunerea este obligatorie incepand cu anul 2016.Cine nu a depus, e pasibil de amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass - persoana cu venituri mici sau fara venituri cristian__2012 cristian__2012 Buna ziua, O persoana care nu are nici un fel de venit dar care are o suma de bani in banca pentru care primeste dobanda se considera ca are venituri ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)
Persoana fara loc de munca tiss25 tiss25 Buna Ziua, Am 34 de ani si pana in data de 17 martie 2016, am fost angajat cu norma intreaga la o companie multinationala. Momentan nu am loc de munca si nici ... (vezi toată discuția)