avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut avocat specializat in PARTAJ - ATRUBUIREA ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut avocat specializat in PARTAJ - ATRUBUIREA BENEFICIU CONTRACT DE INCHIRIERE

Sunt foarte interesata sa gasesc un avocat in Bucuresti care imi poate oferi o cosnsultanta in legatura cu un proces in care ma intereseaza sa castig atribuirea contractului de inchiriere, in urma divortului (deja pronuntat).
puteti contacta unul dintre avocatii bucuresteni aflati in catalogul consultantilor.
va dorim succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte! avocat succesiune campulung muscel NeamtuGeorgiana NeamtuGeorgiana Buna ziua.Ma numesc Neamtu Georgiana si am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp.As avea nevoie de un avocat care sa ma ajute pentru a incepe procedurile ... (vezi toată discuția)
Divort andra359 andra359 Sunt casatorita de aproape 9 ani , am 3 copii minori , sotul infidel. Am nascut acum o luna , am dovezi clare ca sotul a comis adulter. As vrea sa intentez ... (vezi toată discuția)
Avocat asociatie locatari mihai tudor mihai tudor buna ziua, unde gasesc un avocat care sa se ocupe de asociatii de propietari ? am avut mai multi dar nu isi dau interesul. ma poate ajuta cineva? va multumesc (vezi toată discuția)