avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general adaos comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

adaos comercial

Buna ziua.
Nu am declarat inca adaosul comercial cf. L12/1990 rr. Este prea tarziu sa-l mai declar acum? Pentru comertul cu confectii textile exista o limita maxima legala a ad.com.? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 13:08, 8 Septembrie 2009
Buna ziua ,

Cum se spune:niciodata nu este prea tarziu!...sau este bine si in al doisprezecelea ceas sa depuneti declaratia privind adaosul comercial practicat..... probabil , o sa va dea un avertisment sui/sau o sa platiti si o mica amenda...depinde de Administratia fiscala
Din cate stiu , nu exista o limita maxima legala a adaosului comercial la comertul cu confectii textile.
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea12/1990republicata in 2009 e_florin e_florin Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul limita pentru depunerea declaratiei, daca declaratia se depune si in cazul cand nu exista vanzari (dar sa dau ... (vezi toată discuția)
Declarare adaos comercial la fisc stelach stelach Buna ziua mai exista obligativitatea declararii adaosului comercial la fisc? La republicarea L12/1990 in 2009, au fost multe discutii pe aceasta tema. Ce ... (vezi toată discuția)
Declarare adaos comercial DanelS DanelS Buna ziua! As dori sa stiu daca mai trebuie depusa la Administratia Financiara declaratia privind adaosul comercial practicat in magazin si daca mai trebuie ... (vezi toată discuția)