avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratiere

Buna seara, legat de noul proiect grațiere, dacă am avut o condamnare cu executare de 3 ani si 10 luni, am executat 2ani si 4 luni zi la zi , am fost eliberat in febr 2015 iar in perioada de încercare am comis o infracțiune rutieră, si am fost condamnat la 10 luni+revocarea eliberări condiționate. Întrebarea este, beneficiez de grațiere deoarece e recidiva? Se pot descontopi pedepsele si sa beneficiez de grațiere pt prima condamnare? Multumesc
Din ce am inteles din acel proiect nici un recidivist nu beneficiaza, Legea nu e facuta pt. voi, ci pt. ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate de suspendare conditionata in cazul recidivei cezarad cezarad Buna ziua. Am o intrebare. O persoana a savarsit o infractiune de talharie si a fost condamnat cu suspendare si i s-a dat un termen de incercare de 5 ani. In ... (vezi toată discuția)
Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare la locul de munca sau inchisoare? Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua Ce sanse am daca am o suspendare de doi ani si am comis o infractiune ca sa se revoce suspendarea si printr-o noua pedeapsa aplicata sa primesc cu ... (vezi toată discuția)