avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Doresc sa invat contabilitate si am nevoie de sfaturi
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Doresc sa invat contabilitate si am nevoie de sfaturi

Buna ziua,
Cu ceva timp in urma m-am decis sa invat contabilitatea fara a urma o institutie de invatamant(poate pe viitor). Am inceput sa citesc bazele contabilitatii, uneori ma dau cu capul de pereti #-o, dar e de inteles, nu am cunostinte economice(am studiat geografia). Cu ajutorul internetului reusesc sa ma lamuresc. Totusi ma simt un pic confuza, as dori sa practic in timp ce invat teoria. Nu stiu ce software sa folosesc si in plus nu stiu ce trebuie sa citesc. Dupa bazele contabilitatii ce carte ar trebui sa deschid? Ce carti m-ar transforma intr-o contabila buna si ce aptitudini trebuie sa dobandesc? Multmuesc
Cel mai recent răspuns: ArdeleanDaniel , utilizator 17:26, 17 Februarie 2017
Eu am terminat Stiinte Ec. la zi, specializarea contabilitate, iar acuma incep sa fac practica langa o contabila. In primul rand, trebuie sa intelegi destul de bine bazele contabilitatii. Pe urma trebuie sa treci la contabilitatea financiara (asta e cursul cel mai important in facultate pt un contabil). Daca doriti, va pot pune la dispozitie seminariile de baze ale contabilitatii si cele de conta financiara. Acolo aveti exercitiile care ne-au ajutat pe noi ca studenti sa ne dezvoltam gandirea contabila (de la zero).
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2017
ArdeleanDaniel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie contabil Un licentiat in studii economice altele decat cele contabile poate fi autorizat daca nu are vechime in postul de contabil? (vezi toată discuția)
Ce carti am nevoie la inceput? Borsec Borsec Salutare! Sunt nou pe forum si student la Drept in primul an si vreau sa va rog sa-mi spuneti daca stiti cu ce trebuie sa incep pt a intelege mai bine dreptul ... (vezi toată discuția)
Voluntar - practica profesionala ContSters161855 ContSters161855 Buna ziua As dori sa stiu daca ce acte trebuie incheiate intre mine si asa-zisul angajator daca doresc sa lucrez ca voluntar (adica fara bani) in scopul ... (vezi toată discuția)