avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... o intrebare - divort cu minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

o intrebare - divort cu minor

Buna ziua sotia a plecat cu fetita mea la paritit iei si acetele sunt depuse pentru divort dar nu ma lasa sa imi vad fetita.Ce pot face sa o vad?Va astept raspunsul dvs.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: exu , utilizator 18:21, 27 Ianuarie 2017
Sa cereti in instanta sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca, fetita sa aiba locuinta la mama si sa aveti un program de vizita.
Daca nu gasiti o cale de a comunica cu mama si de a va vedea copilul, atunci va trebui sa formulati o cerere reconventionala in dosarul de divort si totodata o cerere de emitere a unei ordonante presedintiale al carei obiect sa fie stabilirea unui program provizoriu de vizitare a minorei.
ea ii mai mult preocupata de iubitul iei actual si trebuie sa ma rog o zi intreaga pentru a imi trimite o poza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatălui în timpul divorțului: nu sunt lăsat să-mi văd fetița, cum pot petrece timp cu ea până la finalizarea procesului? Ina Corina Serghi Ina Corina Serghi Buna ziua! Sunt in proces de divort cu sotia care a parasit domiciliul conjugal impreuna cu un copil minor.Ulterior a trimis fetita la mine,acum a luat..o si ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez gradu39 gradu39 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului și dreptul de vizită. cum ar fi bine să rezolv aceste probleme? florinsb florinsb Bună ziua am nevoie de un sfat, am o fetiță de 7 luni am încercat să fac relația să meargă stând la ea acasă cu bunica fetiței nu a mers bunica se ... (vezi toată discuția)