avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile tatălui în timpul divorțului: nu sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile tatălui în timpul divorțului: nu sunt lăsat să-mi văd fetița, cum pot petrece timp cu ea până la finalizarea procesului?

Buna ziua! Sunt in proces de divort cu sotia care a parasit domiciliul conjugal impreuna cu un copil minor.Ulterior a trimis fetita la mine,acum a luat..o si refuza sa o mai lase macar in weekend cu mine,desi fetita plange mereu si ii cere sa o lase si la tata.Ce drepturi am sa imi pot vedea si petrece timp cu copilul pana la pronuntarea divortului?Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:13, 24 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da ca vi se refuza accesul la copil, pana la pronuntarea divortului nu aveti alta cale decat promovarea unei ordonante presedintiale care sa aiba ca scop stabilirea unui program provizoriu de vizitare pana la ramanerea definitiva a sentintei de divort.

Totodata - in cadrul procesului d edivort - trebuie sa formulati cerere reconventionala pt program de vizita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare - divort cu minor exu exu Buna ziua sotia a plecat cu fetita mea la paritit iei si acetele sunt depuse pentru divort dar nu ma lasa sa imi vad fetita.Ce pot face sa o vad?Va astept ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil potyi59 potyi59 Daca in septembrie 2011 este termenul de divort,pot cere o ordonanta prezidentiala pentu a putea sa-mi vizitez fetita si sa-mi petrec weekendul cu ea.Momentan ... (vezi toată discuția)
Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)