avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si custodie copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si custodie copil minor

Sunt separata de 1 an jumatate,urmeaza sa bag divort si doresc custodie comuna pt copil minor.copilul e in grija bunicii dar aceasta imi refuza dreptul de a mi vedea copilul!
De cand nu va vedeti copilul? Ati intreprins pana acum ceva demersuri ?
Bunica nu este considerată membru al familiei de gradul 1.Puteti să faceți plângere la poliție pentru răpire.Doar o instanță judecătorească poate să vă interzică să vă vedeți copilul, dar doar in cazuri grave.Mergeti și vedeți vă copilul doamnă și spuneți i bunicii că nu are niciun drept asupra lui.
Si tatal ce atitudine are?
Introduceti o ordonanta presedintiala sa va luati copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicerea vizitarii minorului sergynyo sergynyo Buna ziua. Sunt casatorit de doi ani, impreuna avem un copil de un an. Copilul sta la socrii mei, in Olt, dar noi, parintii, incercam sa ne conturam un ... (vezi toată discuția)
Divort, relatia cu minorii pana la definitivare valikissyou07 valikissyou07 Buna seara! Am o întrebare la dvs! Sotia, sa ma rog mama copiilor mei a hotărât sa bage actele de divorț! Din acel moment nu ma lăsa sa îmi vad copiii ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot vedea copilul din cauza mamei bogdanmoto bogdanmoto cum procedez sa imi pot vedea copilul dat fiind faptul ca nu am fost casatorit cu mama copilului,iar acesta imi poarta numele deci este recunoscut ... (vezi toată discuția)