Bună ziua,
Sunt asistent universitar doctorand, angajat cucontract pe perioadă determinată la o universitate. Trebuie să fac o deplasare în străinătate pentru a participa cu un grup de studenți la un proiect Erasmus+ (deci deplasarea este în interes de serviciu, întrucât universitateaa este parteneră în proiect; există un acord de parteneriat semnat de rectorul universității). Mi-a fost aprobată cererea de deplasare, însă de la resurse umane mi se spune că trebuie să fac o cerere de concediu fără plată pentru perioada deplasării, întrucât contractul meu de muncă este pe perioadă determinată, deci nu am statutul de cadru didactic titular, ci de cadru didactic asociat. Îmi puteți vă rog explica în temeiul cărui act normativ nu beneficiez de drepturi salariale pe perioada acestei deplasări, chiar dacă este în interesul angajatorului? Vă mulțumesc
Diurna strainatate
aleko27
In cazul deplasarii in strainatate pentru un proiect european persoana din cadrul institutiei (gradinita) are dreptul la diurna zilnica in situatia in care i ... (vezi toată discuția)
Diurna in strainatate
lia19
Am si eu o intrebare.Un salariat care este trimis in strainatate pe ce perioada poate primi diurna?care este numarul maxim de zile in care poate primi ... (vezi toată discuția)
Diurna
gpssss
Salut, am tot cautat prin forum si nu am gasit nimic. In prezent lucrez la o firma din Romania dar lucrez in Republica Moldova iar patronul refuza sa ne ... (vezi toată discuția)