avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer CIC

Buna ziua. Copilul meu s-a nascut in data de 11.10.2016.In prezent beneficiez de concediul de crestere a copilului, dar as dori sa revin la munca din 1. septembrie 2017. Intrebarea mea este daca sotul meu poate sa continue concediul? Care este procedura? In aceasta situatie pot cere stimulentul de insertie? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 27 Ianuarie 2017
Da, sotul dvs poate intra in CCC pana cand copilul implineste varsta de 2 ani.

Dvs puteti depune actele pentru stimulentul de insertie, dar pe perioada cat tatal se afla in CCC nu veti beneficia de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal Denisa36 Denisa36 Buna ziua.Atat eu cat si sotul meu putem intra in concediu de crestere copil,amandoi fiind salariati.Eu as dori sa intru in concediu prenatal pe data de 1iulie ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)