avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie Dupa 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie Dupa 2 ani

Buna ziua.se poate prelungi concediul de ingrijre copil de la 2 la 3 ani?(ex.in cazul unor imbolnaviri dese)nu e virba de probleme grave de sanatate (ex.bronsite)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 27 Ianuarie 2017
Prelungirea duratei CCC pana la 3 ani se poate face numai in situatia in care detineti un certificat de handicap pentru copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea indemnizatiei Tweety-she Tweety-she Pentru situatia in care beneficiez de concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani a copilului,exista varianta prelungirii concediului pana la 3 ani,in ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie raularmencea raularmencea Buna ziua.Am o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. copilul este nascut pe data de 24 ianuarie 2015 si am intrat in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)