avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract transport neconfirmat neonorat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract transport neconfirmat neonorat

Buna seara,
din pacate am comis niste incurcaturi si nu stiu rezolvarea
detin firma de transport de cateva zile, am luat o comanda telefonica si a ramas sa primesc a doua zi comanda transportului.
A doua zi dimineata am anuntat persoana de contact ca nu vom putea ajunge sa ridicam marfa si s-o descarcam in timpul pe care il dorea. in final a ramas intelegere verbala ca e ok oricand soseste.
Din pacate am intampinat probleme la descarcarea autoutilitarei la firmele unde semnasem deja comanda si peste asta am ramas cu masina in pana.
abia la ora 14 am primit comanda din partea beneficiarului, ora la care masina nu mai era in stare de functionare si l-am instiintat prin sms...

Coamanda nu am confirmat.o dar in ea se stipuleaza ca orice intarziere nejustificata la locul incarcarii duce la o penalizare de 300 euro/zi...

sfatuiti-ma ce sa fac... va rog!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:16, 27 Ianuarie 2017
Atata timp cat ati anuntat clientul despre intarziere la incarcare din cauze obiective inseamna ca nu au de ce sa aplice penslitati. In plus in comanda telefonica nu au precizat ca aplica penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare comanda transport hiqtrans hiqtrans Buna ziua. Numele meu este florin si detin o societate de transport intern si international de marfuri. Am facut un transport franta romania conform unei ... (vezi toată discuția)
Comanda ferma camiha camiha Ma poate ajuta cineva cu un model de comanda ferma de prestari servicii....sau ce elemente sunt imperios necesare a fi stipulate? (vezi toată discuția)
Dovada pt. intarziere babar babar Buna ziua Sper ca am postat acolo unde trebuie problema mea. Am primit un SMS de la fostul meu sef, ca ma va da in judecata, ca firma a fost penalizata pt. ... (vezi toată discuția)