avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal supravietuitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal supravietuitor

Buna seara.am si eu o intrebare: daca tatal s-a recasatorit dupa decedarea mamei(fiind de nationalitate romana) cu o alta femeie din Indonezia si are copii cu ea ce drepturi in care tatal decedeaza? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 28 Ianuarie 2017
1/4 din ce are tatal la data decesului, iar 3/4 veti impartii voi, toti copiii lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile dobandite in timpul casatoriei Madalina2389 Madalina2389 Buna seara! Am si eu o intrebare. Daca parintii mei au facut un credit ipotecar,iar mama a decedat,tatal meu s-a recasatorit si are doi copii din acea ... (vezi toată discuția)
Mostenire jaguar26iunie79 jaguar26iunie79 Buna ziua!Am o nelamurire in cazul unei mosteniri si as vrea sa stiu urmatoarele:daca sunt singur la parinti si ai mei sunt despartiti de ceva vreme,mama fiind ... (vezi toată discuția)
Bună. suntem doua surori gemene și tatăl nostru sa căsătorit ... Feisan Feisan Bună. Suntem doua surori gemene și tatăl nostru sa căsătorit în urmă cu o altă femeie de 17 ani mama noastră e decedata de 19 ani. Dacă tatăl ... (vezi toată discuția)